Onderhoud van uw tuin

Onderhoud is belangrijk voor uw tuin. Het snoeien van de hagen, bomen, struiken. Alles heeft zo zijn onderhoud nodig om uiteindelijk een mooi resultaat te krijgen. Daarnaast moet u ook denken aan het scheuren van vaste planten, en ook het gazon heeft zo zijn onderhoud nodig. Elke tuin is weer anders in het onderhoud, de ene tuin meer als de andere. In een adviesgesprek kunnen wij u vertellen welk onderhoud uw tuin nodig heeft. Dit onderhoud nemen wij graag voor u uit handen. Dit kan zowel op contractbasis als regiebasis. Wij werken zoal voor bedrijven als particulieren.

hovenier_melgers

Waarom is onderhoud zo belangrijk..

Onderhoud van uw tuin is belangrijk om er vele jaren plezier van te hebben. Als er niet gesnoeid word, word alles veel te groot en gaat alles overwoekeren. De tuin heeft met regelmaat bemesting nodig, en ook het gazon heeft zo zijn onderhoud nodig. Wij nemen dit graag voor u uit handen om zo tot een goed resultaat te komen.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zo kunnen wij samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.